Podrška 091 604 7126
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70 €

Blog

Post

Recenzija Zlokobna – Beatrice Salvioni

Stiglo je još nešto novo iz Sonatina naklada 😊 Jedan spontani nestašluk bit će dovoljan da se rodi neočekivano prijateljstvo. Dok u konzervativnoj provinciji prolaze osjetljivo mladenačko doba, Francesca uči koliko je važno glasno izražavati svoje misli i osjećaje. Ipak, u društvu u kojem vlada zakon jačega, a licemjerje izbija iz svih pora društvenih struktura, hrabrost dviju djevojčica često je na kušnji. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti čak i kada je potrebno ustati protiv moćnika i zloporabe moći unatoč neodobravanju cijele zajednice? 🤎 jeste li ju dodali na svoju listu?

Post

Roman "Izgubljen" Inna Moore: Strast i Intrige

Inna Moore, talentirana autorica koja je već osvojila srca čitatelja u regiji, predstavila je svoj 23. roman, "Izgubljen", koji je već pobrao sve pohvale čitatelja i kritičara. Ovaj roman donosi slowburn romansu koja se igra s psihom i otkriva nam tamne tajne i neočekivane obrate. Autorica Inna Moore još jednom je demonstrirala svoj izvanredan talent za stvaranje kompleksnih likova i uvlačenje čitatelja u njihov svijet. Njezino pisanje je poput čarolije koja nas vodi kroz vrtlog strasti, intriga i nepredvidivih emocija. "Izgubljen" je roman koji će vas držati na rubu, izazvati razmišljanje i ostati u vašem srcu i umu i nakon što okončate posljednju stranicu.

Post

NOVO U PONUDI!!! DALIJA DESIGN- PLANER/ NOTEBOOK

Uvijek nas pitate dali imamo planere u koje bi mogli pisati svoje najintimnije stvari, želje i potrebe. Dogovorili smo suradnju s predivnom djevojčicom iz Dalija Design-a koja nam je plasirala upravo ono što želite... Mat korica, predivnog dizajna a o unutrašnjosti neću ni pričati, neka Vas slike odvedu u Dalijin predivan svijet mašte. Trenutno Dalija izrađuje planer za 2024 a dok ne bude gotov ovaj predivni za 2023 je na lijepoj akciji!!! Uživajte u ovoj predivnoći! Ili ako ste jednostavniji tip onda u ponudi imamo i veseli NOTEBOOK koji čeka da ga popunite...

Post

Špansko za svakoga- PODUZETNČKA SRIJEDA

Zuzi shop je mjesto koje odiše ljubavlju prema knjigama. Njihova strast i predanost su zarazni, a atmosfera u knjižari uvijek je ugodna i inspirativna. Posjetite ih i doživite čaroliju knjiga na vlastitoj koži. 🥰📚✨

Post

NOVO NA WEBU I U NAŠOJ KNJIŽARI!!! Serijal O.&O.: Oružje i oklopi XX. stoljeća

Serijal O. & O.: Oružje i oklopi XX. stoljeća jedinstvena je biblioteka oružane i vojne tematike na našim prostorima. Serijal izlazi u izdanju izdavačke kuće Omnes, i djelo je autora Gordana Grbića. Serijal O.&O. nastaje kao rezultat autorovog dugogodišnjeg zanimanja za povijest, naročito za razvoj oružja i vojne opreme. Do sada su objavljene dvadeset i tri knjige s tom tematikom.

Post

Zuzi shop: Knjižara poput toplog doma

U zapadnom djelu Zagreba, među ulicama Španskog, prije više od četiri godine smjestio se dom knjigama koji svojim čarom, jedinstvenošću i srdačnoj predanosti ponosnih vlasnika osvaja sve više srca ljubitelja pisanog slova. Mala knjižara i antikvarijat ružičastih vrata otvara svijet ispisanih stranica za sve uzraste, nekih s poviješću do novih izdanja. No, Zuzi shop daleko je od standardnog privatnog dućana rabljenih i novih knjiga. Tu unikatnost stvaraju njeni vlasnici, bračni par koji se kroz emocionalni put odlučio na poduzetni korak o kojem su sanjali.

Post

Zuzi shop – knjižara kao ostvarenje životnih želja

Mirjani Vulić Šaldić je vlastita knjižara oduvijek bila životna želja. Spletom okolnosti, ona joj se i ostvarila – nakon pokretanja vlastite web knjižare zuzi.hr, slijedilo je otvaranje i one fizičke na adresi Antuna Šoljana 33 na Španskom koja trenutno broji preko 16.000 naslova knjiga za sve uzraste.

Top