Podrška 091 604 7126
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70 €

Načini plaćanja

Izražene cijene u EUR uz protuvrijednost u HRK jednake su za sve vrste plaćanja. Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće vrste plaćanja:

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja (moguće samo u Republici Hrvatskoj)

Ova opcija omogućava plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja kupljenog proizvoda (plaćanje pouzećem). Opcija plaćanja pouzećem (CashOnDelivery) dostupna je samo za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka u suradnji s ugovornim partnerom Corvus Pay ili Paypal. Narudžbu je moguće platiti jednokratno ili u ratama, ovisno o vrsti kartice (iznos od minimalno 500,00 kn moguće je platiti karticom na 2-6 rata). Mogućnost plaćanja na rate odnosi se isključivo na plaćanje karticama izdanima od strane hrvatskih banaka. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske, kao i za sve ostale zemlje EU u koje se vrše isporuke iz zuzi.hr internet-trgovine.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

Izdavanje R1 računa

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Opcija R1 računa izabire se prilikom odabira načina plaćanja uz unos svih potrebnih podataka za izdavanje R1 računa. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune.

VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podatci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web-preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podatcima o Vašoj platnoj kartici. Također, podatci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podatcima čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podatci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost online plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi-PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenih u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podatci u potpunosti su sigurni,a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmom. Prikupljaju se samo podatci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Top