Podrška 091 604 7126
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70 €

Uvjeti prodaje

Načini plaćanja

Postoje tri načina plaćanja za sve narudžbe. Cijena je ista za sve oblike plaćanja!

Dostupni načini plaćanja:

1. Pouzećem (plaćanje gotovinom prilikom dostave)
2. Karticom (plaćanje kreditnom ili debitnom karticom)
3. Virmanom (plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom)

Način plaćanja odabirete prilikom zaključivanja kupovne košarice sa knjigama.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumjeva plaćanje gotovinom djelatniku POŠTE prilikom dostave paketa.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke u poštanskom sandučiću i moguće je dogovoriti novo vrijeme dostave.

Plaćanje karticama

Na zuzi.hr web shopu moguće je platiti narudžbu kreditnim i debitnim karticama.

Prihvaćamo sve vodeće kreditne kartice:

  • MasterCard
  • Visa
  • Diners
  • Maestro
  • Maestro od 2 do 12 rata bez kamata
  • Mastercard od 2 do 12 rata bez kamata
  • Visa od 2 do 12 rata bez kamata
  • Diners od 2 do 12 rata bez kamata

Ukoliko sustav odbije karticu, pokušajte selektirati drugi način plaćanja.

Plaćanje virmanom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Ako ste odabrali ovaj način plaćanja, paket s naručenim proizvodima šaljemo čim evidentiramo uplatu na našem računu.

Izjava o sigurnosti

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Izjava o privatnosti

ZUZI, obrt za uslužne djelatnosti se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

ZUZI, obrt za uslužne djelatnosti smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Kao posjetitelj zuzi.hr internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.

Zuzi.hr internet trgovina vlasništvo je ZUZI obrt za uslužne djelatnosti koji je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite Vaše privatnosti.

Uvjeti dostave i rok isporuke

Dostavu narudžbe vrši dostavna služba sa kojom ZUZI obrt za uslužne djelatnosti ima ugovor o suradnji u trenutku isporuke. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ukoliko se narudžba koja je upućena naručitelju vrati ZUZI obrt za uslužne djelatnosti jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, naručitelj će o tome biti obaviješten e-mailom ili telefonom, te će mu se najkasnije u roku od tri dana ponovo pokušati dostaviti narudžbu. Ukoliko se i nakon drugog pokušaja ne uspije izvršiti dostavu, narudžba će biti stornirana.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske iznosi 5 radnih dana, dok rok isporuke za inozemstvo iznosi 15 radnih dana. Ako ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, internet bankarstvom ili virmanom (pravne osobe) rok isporuke počinje teći od dana primitka Vaše uplate.

Uvjeti povrata i reklamacije (Pravo na opoziv)

Sve naručene proizvode i usluge možete opozvati sve do trenutka isporuke iz našeg skladišta.

Imate pravo na povrat proizvoda u roku 14 dana nakon primitka naručene pošiljke sa navođenjem  razloga za povrat.

Zuzi shop prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga, kao što su tiskarske greške, oštećene naslovnice i sl. Vremensko ograničenje za reklamaciju je 14 dana od dana kupnje proizvoda i potrebno je dokazati da je artikl kupljen u sustavu Zuzi shop-a.

Omogućujemo Vam besplatnu dostavu za opravdano reklamirane proizvode o našem trošku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena Vaša kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate Vašom karticom isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Conversion statement

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: ZUZI, obrt za uslužne djelatnosti, Antuna Šoljana 33, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: info@zuzi.hr

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Top