Alternativne knjige

Rosalyn Patrick: DETOX: Vodič za uklanjanje otrovnih tvari iz vašeg tijela

80.00 kn

Kad se ujutro probudite, poželite li se okrenuti na drugu stranu i odspavati još tri sata? Kad se pogledate u ogledalo, pitate li se kamo je nestala ona čista, napeta, mladenačka koža? Cijeloga dana ispijate kavu za kavom, ali ste ipak razdražljivi i iscrpljeni? Dakle, što možete učiniti osim da sljedećih pet godina provedete po zdravstvenim ustanovama?

Dr.med. Jenny Springer-ina: Liječnica u kući- knjiga prosvjetljenja svezak I

150.00 kn

Knjiga sadrži upute zdravima i bolesnima o najvažnijim pitanjima iz nauke o zdravlju i liječenju bolesti sa 957 originalnih crteža i 60 slika i umjetničkih priloga.

majda rijavec: USPJEŠAN MENADŽER – SVAKODNEVNE METODE UPRAVLJANJA

90.00 kn

Ukoliko imaju sreću da završe neku poslovnu školu, menedžeri će vjerojatno naučiti uspješno pisali, izvoditi različite analitičke studije i donositi odluke. Također će puno doznati i o financijama, računovodstvu i različitim kvantitativnim metodama.

Ljubica Uvodić-Vranić :Prijatelju, kako si? : Ljekoviti psihološki razgovori o povjerenju, strpljivosti i suosjećanju

80.00 kn

Razumjeti svoje ciljeve i planove, prednosti i teškoće, znači razumjeti život i time mu dati dodatni smisao. Priča i duhovit, lucidan komentar omogućavaju čitatelju osjećaj da „sudjeluje", da u dijelovima pojedinih priča može pronaći dio sebe i na taj način biti aktivan u doživljaju teksta.

Diane Stein: Osnovni i napredni Reiki

80.00 kn

Osnovni i napredni reiki' nesumljivo je kontroverzna knjiga jer demistificira taj drevni način iscjeljivanja. Premda nijedna knjiga ne može nadomjestiti 'inicijaciju' ova pruža sve što je potrebno iscjelitelju, praktičaru i učitelju reikija.

Juraj Čačić: Hipnoza i parapsihološki fenomeni

80.00 kn

Ova knjiga je sinteza ranije objavljenih knjiga Uvod u alternativnu medicinu, Hipnoza, medicina i iscjeliteljiParapsihološki fenomeni. Osnovna zamisao bila je upoznati čitateljstvo s fenomenom hipnoze. Po autorovu mišljenju hipnoza je putokaz za razumijevanje fenomena ljudske psihe (telepatiju, vidovitost…). Ne poznavajući mehanizme djelovanja podsvjesnog čovjek nije u mogućnosti pratiti događaje i doživljaje koji se odigravaju u njemu i njegovu okruženju.

Bodo Baginski & Shalila Sharamon: Reiki

60.00 kn

Reiki, ponovno otkriće godina stare tradicije prirodnog iscjeljivanja, prema svim je znakonima na putu razvitka k pravom narodnom umijeću iscjeljivanja.

Patrick Hughes: Hram inteligencije

40.00 kn

Put do budističkog samostana Diskit Gompa (Kashmir, Indija) vodi po najvišoj cesti na svijetu (5300 m). Osim razgovora s vrhovnim budističkim svećenicima, meditacijama na Himalaji, glavni lik Martin Balarin doznaje tko su Bianca i Sara i zašto su najmoćnije obavještajne agencije poslale svoje agente u ovaj dio svijeta. CIA, Mossad i kineski MSS tragaju za mladim genijem koji ima “izum opasan za svjetsku ekonomiju”.

Zdrava prehrana za menopauzu

80.00 kn

Sve žene prolaze menopauzu. No, medicinska su istraživanja dokazala da su mnogi simptomi koje povezujemo s menopauzom - kao što su bolovi u zglobovima, promjene raspoloženja, povećanje tjelesne težine i valunzi - često tipične za Zapadni svijet te da su doslovce nepoznati u zemljama kao što je Japan, gdje su namirnice bogate sojom ključni dio prehrane, a simptomi menopauze gotovo nepoznati...

Dr. Slavko Sakoman: Reći NE nije dovoljno

55.00 kn

Ova knjiga nije dio rata protiv droga, jer se protiv droga ne vodi rat.Ovo nije knjiga "protiv". Ovo je knjiga "za", knjiga za roditelje koji žele naučiti svoju djecu živjeti zdravim životom, bez droga i alkohola. Svojim sadržajem i porukama koje daje, osobito jer afirmira obitelj i njenu ulogu u odgoju djece, knjiga predstavlja vrijedan doprinos u prevenciji upotrebe droga. Ovaj najkompletniji priručnik za spriječavanje zloupotrebe droga namijenjen je roditeljima, nastavnicima i odgajateljima i svima onima koji su odgovorni za odgoj djece i mladeži, da ih sačuvaju i osposobe za život dostojan čovjeka. Knjiga je koncepcijski dobro usklađena s odrednicama Nacionalnog programa suzbijanja zloupotrebe droga u RH.

E. Perry Good: Dobro je biti šef

50.00 kn

DOBRO JE BITI ŠEF Kako se postaje šef; Stilovi rukovođenja; Koji je vaš stil rukovođenja OSOBNO UKLJUČIVANJE Popis nekih prirodnih pokazatelja uključivanja; Meki simptomi slabijeg uključivanja; Plove metode uključivanja; Tko će biti voditelj grupe; Pravila provođenja aktivnosti uključivanja; Redoslijed aktivnosti uključivanja; Igra imena; Igra kuverte; Pitanja za kuvertu; Igra o tvojim dobrim stranama; Primjena uključivanja koje je polučilo uspjeh; Ostale aktivnosti uključivanja; Problemi pri aktivnosti uključivanja; Što tada činiti; Uključivanje stvara odgovornost; Korisne knjige o uključivanju UKLJUČIVANJE ULOGAMA RUKOVOĐENJE

Aditivi u hrani – Vodič kroz E-brojeve Ivana Vinković Vrček, Dada Lerotić

120.00 kn

Prevedeno na jezik potrošača, E-brojevi ili aditivi tvari su određenoga kemijskog sustava koje obično nemaju nikakvu hranjivu vrijednost, a dodaju se hrani tijekom industrijske proizvodnje i preradbe, pakiranja, transporta i čuvanja hrane radi mijenjanja njezinih svojstava. Knjiga govori o tome kako danas dodavanje aditiva ubrzava, skračuje i olakšava proizvodne procese te utječe na neka obilježja hrane.

1 2 51 52