Literatura za roditelje

Misli o odgoju i dobroti – Odgojni smjerokazi

119.00 kn (~ 15,83 €) uključ. PDV

Riječi imaju veliku moć. Svatko je odgovoran za vlastitu riječ; nema iznimaka. Stoga je važno pomno birati riječi. Tko zbori plemenite riječi, osobito kad govori o drugima, plemenit je čovjek. Misli o odgoju i dobroti – Odgojni smjerokazi Blaženke s. Valentine Mandarić osobna su promišljanja autorice o odgojnim sadržajima, čimbenicima, sredstvima i metodama nužnim u procesu odrastanja, odgoja i obrazovanja, u kojima poziva na odgovornost sve nositelje odgojno-obrazovne djelatnosti. Blaženka s. Valentina Mandarić zaokupljena je duhovnom dimenzijom čovjeka i uzvišenim ciljevima odgoja i obrazovanja kojima je ishodište u vrednotama kao što su život, solidarnost, ljubav, domoljublje, nada, dostojanstvo, vjerodostojnost, dobrota, svetost, velikodušnost i istina. Knjiga Misli o odgoju i dobroti iznimno je pogodan priručnik za obitelji jer demaskira odgojna skretanja s puteva istinskog očovječenja kojima su okružena djeca i roditelji/skrbnici. Religijski i vjerski motivi prepričani su tako da poticaj za duhovni razvoj u njima mogu naći osobe različitih vjeroispovijesti. Svaka osoba koja traži, upotpunjuje ili preispituje svoju duhovnu dimenziju nedvojbeno će u ovoj knjizi pronaći vrijednosnu okrepu.

Ivanka Borovac : 12 MJESECI- ŠTO MJESECI NOSE DJECI

69.00 kn (~ 9,18 €) uključ. PDV

Uz vesele pjesmice-smijalice imena mjeseci najlakše se pamti. Pametne dječje glavice tako će lako naučiti i ovo: - što se u kojem mjesecu radi i slavi - što se događa u prirodi - kako se slažu mjeseci i godišnja doba - kako se prstima može odrediti koliko koji mjesec ima dana.

KATE SILVERTON : NE POSTOJI NEPOSLUŠNO DIJETE

129.00 kn (~ 17,16 €) uključ. PDV

OVAJ ZABAVAN, PRISTUPAČAN I MUDAR RODITELJSKI VODIČ KATE SILVERTON PROMIJENIT ĆE VAŠ STAV O ODGOJU DJECE, S NOVOM SPOZNAJOM DA DJECU MLAĐU OD PET GODINA NI U KOJEM SLUČAJU NE MOŽEMO OKARAKTERIZIRATI KAO NEPOSLUŠNU. Želite li saznati tajnu borbe protiv napada bijesa i suza, kako u nekoliko sekundi prekinuti svađu i postaviti temelje dobrog mentalnog zdravlja svog djeteta? U knjizi Ne postoji neposlušno dijete mama, novinarka i zagovornica dječjeg mentalnog zdravlja Kate Silverton donosi svoj revolucionarni novi pristup roditeljstvu djece mlađe od pet godina koji pomaže učiniti obiteljski (su)život puno jednostavnijim i, svakako, puno zabavnijim. Kateine jedinstvene strategije i jednostavne tehnike omogućit će vam da s lakoćom savladate svakodnevne obiteljske izazove – i pomoći vam da uživate u najjačoj mogućoj vezi sa svojim djetetom, kako sada, tako i u godinama koje su pred vama.

Anna Semenovich : TI NEVJEROJATNI LJEVACI

140.00 kn (~ 18,62 €) uključ. PDV

Cjeloviti program psihološko-edukacijskog praćenja djece ljevaka Knjiga je namijenjena psiholozima, logopedima, učiteljima, odgojiteljima, roditeljima i svima onima koje zabrinjavaju problemi djece ljevaka. Po prvi put daju se konkretne preporuke roditeljima i jedinstveni psihološko-edukacijski PROGRAM VJEŽBI za kvalitetan rad s djetetom ljevakom kod kuće, u vrtiću, školi i sa stručnjakom (psihologom i logopedom), uz detaljne opise stotina vježbi koje pomažu malom ljevaku da se snalazi u svijetu dešnjaka i prevlada eventualne poteškoće u učenju i životu općenito. • Koje su osobitosti razvoja djece ljevaka? • Kako su te osobitosti povezane s ustrojstvom i funkcioniranjem njihova mozga? • S kakvim se teškoćama susreću djeca ljevaci i kako ih prevladati? • Kako pomoći malom ljevaku da se bolje orijentira u prostoru i vremenu, te da lakše ovlada čitanjem, pisanjem i računanjem? • Kako mu pomoći da postane spretniji i okretniji, te da lakše rukuje olovkom?

LAWRENCE E. SHAPIRO : MALO PREVENCIJE

159.00 kn (~ 21,15 €) uključ. PDV

LAWRENCE E. SHAPIRO: MALO PREVENCIJE, KAKO RODITELJI MOGU SPRIJEČITI PROBLEME U PONAŠANJU I EMOCIONALNE PROBLEME OD DOJENČETA DO TINEJDŽERA.

JESPER JUUL : Ovo sam ja! Tko si ti?

100.00 kn (~ 13,30 €) uključ. PDV

Ova se knjiga bavi onime što staromodnim rječnikom nazivamo "postaviti granice". U knjizi je opisano kako ljudi jedni prema drugima - i prema malima i prema velikima - postavljaju granice, i to na način koji nikomu ne šteti, već pomaže da se ostvari što kvalitetniji odnos. Naša djeca i naši bližnji na svoj način doživljavaju ljubav koju za njih osjećamo. Njihov doživljaj ovisi o tome kako im je pokazujemo. Biti voljen uglavnom je individualan doživljaj i za djecu i za odrasle. Zajedničko nam je, međutim, da se ne osjećamo voljenima kada se naše osobne granice krše ili ne poštuju. Kada su povrede krupne i učestale, postajemo manje oprezni, a time i manje sposobni za konstruktivno djelovanje. Niti se možemo dobro brinuti o sebi niti poboljšati vezu s onim tko nas slama, a to se podjednako odnosi i na djecu i na odrasle.

MARIJA KUNIĆ : ČUDAŠCE

60.00 kn (~ 7,98 €) uključ. PDV

MARIJA KUNIĆ : ČUDAŠCE.

Sandra Lüpkes : Napuštam te!

130.00 kn (~ 17,29 €) uključ. PDV

SVATKO IMA PRAVO RASTATI SE "Kad sam svom mužu priopćila da ću ga napustiti, oboje smo otišli u savjetovalište. Dok je on bio opskrbljen čitavom hrpom priručnika, ja nisam dobila u ruke niti jedan jedini list papira." Tko napušta partnera, izgleda da je proigrao svoje pravo na razumijevanje. Sandra Lüpkes napisala je ovu knjigu za one koji su se odlučili na rastavu: Savjet i pomoć za sve koji sada moraju izaći na kraj s predbacivanjima, dvojbama, grižnjom savjesti i neprihvaćanjem. Ne samo da je NAPUŠTAM TE! Sandre Lüpkes vrlo korisna knjiga svakome tko se nalazi u situaciji da je nezadovoljan svojim brakom - to je i vrlo poštena knjiga koja vam neće dati lažni gotovi recept - takav ne postoji. Odluku - ma kako vam to izgledalo teško, morate donijeti sami. No ova će vam knjiga pomoći da donesete pravilnu odluku.

Claudia Spahr : Beba u pravo vrijeme

150.00 kn (~ 19,95 €) uključ. PDV

"Mudar, poučan i zabavan vodič za trudnoću i rađanje, savršen za starije majke, ali jednako prikladan za svaku dob." Ina May Gaskin, autorica knjige Spritual Midwifery (Duhovno primaljstvo). Za majčinstvo ne postoji bolje vrijeme od onog koje slijedi nakon što ste istražili i iskušali sve svoje snove i ambicije. Istraživanja pokazuju da su starije majke emocionalno i financijski sigurnije i stabilnije od mlađih, a skoro četvrtina svih poroda u UK danas otpada na žene starije od 35 godina. Prepuna korisnih savjeta vrhunskih medicinskih stručnjaka, znanstvenika i svjetskih autoriteta, uključujući doktora Michela Odenta i doktoricu Marilyn Glenville, knjiga je cjelovit vodič za žene koje su živjele život prije nego što su počele rađati.

Goran Babić : Nova djeca

80.00 kn (~ 10,64 €) uključ. PDV

Goran Babić : Nova djeca.

Prva godina života

49.00 kn (~ 6,52 €) uključ. PDV

Prva godina života, knjiga za roditelje i bebe Edukativna knjiga za roditelje koju očekuju dijete.

Mr Radomir Matić : Metode i oblici rada na razvoju govora dece od rođenja do polaska u školu

80.00 kn (~ 10,64 €) uključ. PDV

Mr Radomir Matić : Metode i oblici rada na razvoju govora dece od rođenja do polaska u školu.

No One Saw My Pain : Why Teens Kill Themselves

119.20 kn (~ 15,86 €)

The book not only issues a warning but alerts concerned adults to signs of suicidal depression in adolescents. There is always a moment of shock, or horror-and for any parent, of fear-when a teenager chooses suicide. How could this happen? Didn't his parents know he was so depressed? She was so pretty, such a high achiever-what went wrong? Andrew Slaby, a psychiatrist specializing in depression and crisis intervention, and Lili Garfinkel, a parent educator, shed light on these perplexing questions. They present psychological profiles of eight severely depressed adolescents who either attempted or committed suicide. In reading the teens' journals and talking with their family and friends, they found that the severity of their distress was missed, not because people around them didn't care, but because they didn't know what to look for, what questions to ask, or how to respond effectively. In addition to sharing these families' stories, the authors offer guidelines for recognizing and working with suicidal youth. In alerting readers to the factors that may lead to suicide, this book will literally save lives.

Jasna Cvetković-Lay : JA HOĆU I MOGU VIŠE

40.00 kn (~ 5,32 €) uključ. PDV

Kako prepoznati darovito dijete Upitnici i liste za opažanje ponašanja Što roditelj može uciniti za darovito dijete Specificnosti u ponašanju darovitog djeteta.

Barbara Koloroso : Deca to zaslužuju

89.00 kn (~ 11,84 €) uključ. PDV

Barbara Koloroso je autorka bestselera Moje dijete, uspješno dijete i međunarodno je priznat stručnjak na polju roditeljstva, podučavanja, pozitivne školske klime, nenasilnog razrešavanja sukoba i oslobađanjaod patnje. U posljednjih trideset godina, ona je izvršila pozitivan uticajna živote stotina hiljada roditelja, nastavnika i djece kroz radionice,seminare i veoma cenjene audio i video programe...

Claudio Aros: Inteligencija mog djeteta

199.00 kn (~ 26,47 €) uključ. PDV

Što je inteligencija? Čemu nam služi to što je mjerimo? Je li istina da se nasljeđuje? I ono najvažnije, može li se razvijati? Približimo li se više praksi, a manje nagađanju - možemo li doista pospješiti inteligenciju svoje djece?

Ranko Rajović: Kako igrom uspješno razvijati djetetov IQ – NTC sustav

129.00 kn (~ 17,16 €) uključ. PDV

Druga knjiga dr. Ranka Rajovića donosi vam puno praktičnih primjera uz podsjetnik na teoriju sustava NTC-sustava učenja kako biste njegovu metodu mogli primjenjivati u radu s djecom. Dr. Ranko Rajović, doktor interne medicine, dugogodišnji je predsjednik Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ov suradnik na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja. Osnivač je Mense Srbije i Nikola Tesla centra – Odsjeka za darovitu djecu. Autor je NTC-sustava učenja, inovativnog programa koji pomaže djeci da u što većoj mjeri dosegnu svoje biološke potencijale.

Tehnike u dječjoj terapiji: Psihodinamske strategije

140.00 kn (~ 18,62 €) uključ. PDV

Bitna je specifičnost rada s djecom, u usporedbi s odraslima, način komunikacije između djeteta i terapeuta. Primarna je svrha svih psihoterapija rad s pacijentovim emocijama. U radu s djecom igra postaje središnji medij, kao što je i inače igra glavni način izražavanja njihovih emocija. Iz recenzija: Ova je knjiga sadržajno dobro konceptualiziran i metodski dobro osmišljen udžbenik za upoznavanje, razvoj i primjenu psihodinamske strategije u dječjoj terapiji. Posebna je vrijednost teksta isprepletanje psihodinamske teorije i strategije u terapiji s prikazom konkretnih, relevantnih slučajeva iz prakse. Knjiga je, prije svega, namijenjena dječjim psihijatrima i kliničkim psiholozima, studentima poslijediplomskih studija iz područja psihijatrije i kliničke psihologije, ali je zanimljiva i poticajna građa za sve koji rade s djecom koja očituju poteškoće u ponašanju i doživljavanju u ranijoj dobi te za sve koji su u prigodi procjenjivati je li djeci potreban dalji psihoterapijski tretman koji uključuje i procjenu, čak i onda ako ga sami ne provode. (prof. dr. sc. Marina Ajduković)

Grupa autora : Trudnoća i dijete

200.00 kn (~ 26,60 €) uključ. PDV

Čestitamo! Trudni ste i postat ćete roditelj! Na putu ste koji će vam donijeti nova iskustva, nove sposobnosti, misli, emocije i ponajprije ljubav. Čeka vas uistinu zanimljivo putovanje. Bez obzira na to jeste li prvi put trudni ili vam je ovo već druga ili treća trudnoća, shva­tit ćete da ima mnogo toga o čemu valja razmisliti, a rutinski pretporodni posjeti liječniku, odabir dječjih kolica i organi­ziranje porodiljnog dopusta katkad zasjene nevjerojatnu činjenicu da u vama raste ljudsko biće i da vaše tijelo hrani nov život. Knjiga Trudnoća i dijete ponajprije se bavi uživanjem u trud­noći i roditeljstvu, ali istodobno pazi i da vas upozna sa svim važnim pojedinostima kako biste se mirno i bez muke nosili s tom izvanrednom životnom fazom. Primjerice, utješno je znati da se emocije u samo nekoliko trenutaka mogu promijeniti iz ushita u čistu paniku - a to je posve normalna pojava. Ova knjiga ne alarmira nego informira buduće roditelje i nudi im uvid u to kako se kulture sa svih strana svijeta odnose prema trudnoći i rođenju djeteta. No više od svega pomaže vam da uživate u iznimno uzbudljivoj fazi života pred vama.

Helen Francis: Baby’s First Year

56.00 kn (~ 7,45 €)

Helen Francis: Baby's First Year.

Paula Polk Lillard; Lynn Lillard Jessen: Montessori od prvoga dana

129.00 kn (~ 17,16 €) uključ. PDV

ODGOJ DJETETA OD ROĐENJA DO TREĆE GODINE Vrtići koji rade prema metodi Marije Montessori uživaju sve veću popularnost diljem svijeta i njihov broj svake godine sve više raste. Tim više što suvremena znanstvena istraživanja potvrđuju njezina otkrića i pedagoška načela koja je razvila još početkom 20. stoljeća. Stoga je posve razumljivo da mnogi roditelji žele primijeniti metodu Montessori i prije nego što njihova djeca krenu u vrtić. Što roditelji mogu učiniti kako bi svojoj djeci pomogli u izgrađivanju ličnosti i pozitivna stava prema sebi i drugima u prve tri godine života, razdoblju koje je presudno za njihov razvoj? Na koji način roditelji mogu u vlastitom domu primijeniti metodu Montessori od samog rođenja djeteta? Autorice knjige Montessori od prvoga dana, Paula Polk Lillard i njezina kći Lynn Lillard Jessen, odgovaraju na ta i mnoga druga pitanja vezana za izazove s kojima se roditelji suočavaju želeći od prvoga dana pomoći svome djetetu u veličanstvenom zadatku samooblikovanja u cjelovito ljudsko biće koje će biti sposobno voditi ispunjen i sretan život. Bogata anegdotama i mnoštvom korisnih savjeta, napisana jasnim, privlačnim stilom, knjiga Montessori od prvoga dana praktičan je i svrhovit vodič za podizanje smirene, sposobne i samopouzdane djece.

ISABELLE FILLIOZAT: SVE SMO POKUŠALI

99.00 kn (~ 13,17 €) uključ. PDV

“Sve smo pokušali, ali uzalud!” Bespomoćni, roditelji ne znaju što bi s dječjim ispadima. Kako izbjeći bitku oko odijevanja i pospremanja, prepirke prije odlaska u vrtić ili u krevet? Ekscesna ili nepodnošljiva ponašanja djece skloni smo tumačiti kao suprotstavljanje, svojeglavost, drskost. Neke od nas razdire osjećaj krivnje i objašnjenje tražimo u djetetovoj traumi. Što ako postoje i neki drugi uzroci? Posljednja otkrića neurofiziologije i eksperimentalne psihologije bacaju posve novo svjetlo na takva iscrpljujuća ponašanja. Popraćena ilustracijama, ova nas knjiga upoznaje sa znanstvenim objašnjenjima koja nam pomažu shvatiti djetetovo ponašanje te s novim smjernicama za djelovanje u skladu s djetetovom dobi. Jeste li spremni propitati neke svoje navike, uvjerenja i istine?

DR. SC. FRANS PLOOIJ: ČUDESNI TJEDNI

129.00 kn (~ 17,16 €) uključ. PDV

Višestruko nagrađivani svjetski bestseler – Čudesni tjedni – opisuje kako potaknuti djetetov duševni razvoj te pomoći da se njegovih deset predvidljivih, čudesnih i nemirnih faza te razdoblja nazadovanja koje prolaze sva djeca pretvore u čarobne skokove u razvoju. Razumijevanje pravoga razloga zbog kojega dijete plače i ima teškoća s prehranom i spavanjem jedino je stvarno rješenje potrebno svakome roditelju. Čudesni tjedni otkrivaju što se zbiva u djetetovu umu. Dodatno poglavlje o spavanju opisuje povezanost između spavanja i razvojnih skokova te nudi jedinstven uvid u proces spavanja vašega djeteta.

IBEN SANDAHL: IGRA NA DANSKI NAČIN

99.00 kn (~ 13,17 €) uključ. PDV

Što bi bilo kada bismo svoje razumijevanje dječjeg razvoja proširili sagledavajući ga s naglaskom na samoizražavanje i zajedničko provođenje kvalitetnog vremena? Danas previše vremena i energije ulažemo u obrazovne temelje dječjeg razvoja umjesto da djeci dopustimo da istražuju sebe i svoju okolinu. Bezbrižno nestrukturirano slobodno igranje nije gubitak vremena. Upravo suprotno, igra je dragocjeno iskustvo isprobavanja koje djeci nudi neograničene mogućnosti stvaranja i izražavanja beskonačnosti njihove mašte. Ova se knjiga bavi pitanjem zašto je igra ključan element dječjeg razvoja i nudi uvid u važnost igre u odgoju otporne i zdrave djece. Praktičan je savjetnik za roditelje i odgojitelje o tome kako učiniti igru dijelom svakidašnjice.

IBEN SANDAHL: DANSKI ODGOJ DJECE

99.00 kn (~ 13,17 €) uključ. PDV

Ovaj praktičan i nadasve optimističan savjetnik za roditelje donosi navike najsretnijih obitelji na svijetu. Jasnim primjerima i korisnim savjetima autorice predstavljaju osnovna načela danskog odgoja, a uključivanje samo nekih njegovih dijelova u vlastiti roditeljski pristup pomoći će roditeljima da odgoje sretniju i otporniju djecu koja će nastaviti taj krug dobrobiti i sreće odgojem vlastite djece. Najprodavanija knjiga iz područja roditeljstva i odgoja djece u Hrvatskoj!

DR. ALVARO BILBAO: DJEČJI MOZAK OBJAŠNJEN RODITELJIMA

99.00 kn (~ 13,17 €) uključ. PDV

Tijekom prvih šest godina života dječji mozak ima potencijal kakav nikada više neće imati. Kako bismo mu pomogli razviti kognitivne i emocionalne sposobnosti, potrebno je provoditi što više vremena uz dijete. Ne radi se o složenim programima rane stimulacije ili upisu u najbolji vrtić – svaka igra, razgovor, šetnja ili obrok prilika su za učenje i poticanje razvoja mozga. Ovaj praktični priručnik objedinjuje znanja koja nudi neuroznanost i pomaže roditeljima i učiteljima u odgoju djece te stvaranju trajnog i kvalitetnog odnosa s njima.

FRANCES E. JENSEN: TINEJDŽERSKI MOZAK

129.00 kn (~ 17,16 €) uključ. PDV

Znanstvenici su dugo vjerovali da je mozak adolescenta gotovo jednak mozgu odrasle osobe. Međutim, tijekom posljednjeg desetljeća neurologija i neuroznanost otkrile su da tinejdžerske godine obuhvaćaju presudno važne stadije razvoja te da tinejdžerima i mladim ljudima treba mnogo više razumijevanja i potpore tijekom tog turbulentnog razdoblja. Ispreplićući jasan sažetak i analizu istraživačkih podataka s anegdotama iz godina provedenih u ulozi liječnice, istraživačice i javne govornice, ugledna neurologinja Frances E. Jensen istražuje funkcioniranje i razvoj adolescentskog mozga u kontekstu učenja i multitaskinga, stresa i pamćenja, spavanja, ovisnosti i donošenja odluka. Knjiga Tinejdžerski mozak objašnjava kako ta vrlo poučna saznanja ne samo što osporavaju uobičajene zablude o tinejdžerima, nego i nude praktične savjete za odrasle i tinejdžere koji se pokušavaju snaći u zagonetnom i čudesnom svijetu adolescentske biologije.

Marawa Ibrahim: Vodič za cure

99.00 kn (~ 13,17 €) uključ. PDV

Ova je duhovito napisana knjiga ono što treba svakoj curi koja se pita što se to zbiva s njezinim tijelom i mozgom koji se mijenjaju. Odrastanje je zabavno… ali nije uvijek lako ni jednostavno. Mnogo je nepoznanica, a katkad za cure zna postati čudno i neugodno. Ali ne brini! Ova knjiga sadržava SVE što cura treba znati. Marawa Ibrahim je sa 10 godina dobila prvu mjesečnicu. Bam! Da je barem uz nju bila neka mudra, zabavna i otvorena žena koja će je savjetovati o svim ženskim stvarima. Reći joj kako je to imati mjesečnicu i ispričati joj što se sve događa s njezinim tijelom. Netko tko će je nadahnuti, nasmijati i potaknuti da se osjeća dobro. Ali ti imaš ovu zabavnu i poučnu knjigu. Zato se odmah baci na čitanje!

Einat Nathan: Ti si moje sve – Roditelj kakav želim postati..

139.00 kn (~ 18,49 €) uključ. PDV

Izraelska autorica Einat Nathan savjetnica je za roditeljstvo i majka petoro djece, a njezina je knjiga postala veliki hit najprije u Izraelu, a zatim i diljem svijeta jer su se roditelji – prvenstveno majke – prepoznale u mnogim situacijama, u brigama i dilemama, u radosnim i dirljivim trenucima. S puno suosjećanja Nathan nas poziva da naučimo svoju djecu da budu snažna i neovisna, ali i promatramo svijet njihovim očima i osjećamo njihovim srcima. I u svojoj uplakanoj bebi i u buntovnom tinejdžeru možemo posijati optimizam, kako bi kada život bude težak, znali da ih čeka još mnogo toga dobroga, njezina je poruka. U prekrasnoj, toploj i utješnoj knjizi opisuje mnoge situacije iz svoje klinike i svojeg doma, pružajući nam nadahnuće da budemo strpljivi sa svojom djecom, pokušamo ostati smireni u doba stalne bojazni te da cijenimo i prihvaćamo svako dijete sa svim njegovim talentima, mušicama i manama.

Shefali Tsabary: Osviještena obitelj- Kako odgojiti samostalno dijete

149.00 kn (~ 19,82 €) uključ. PDV

Svi mi imamo sposobnost odgojiti pametnu, samostalno, emocionalno snažnu djecu no često nas u tome osujećuju pogrešna uvjerenja i lažni mitovi o roditeljstvu, ali i naša unutarnja ograničenja, smatra dr. Tsabary, ugledna klinička psihologinja i autorica svjetskog hita Svjesni roditelj. Naši strahovi i iluzije, često preneseni iz vlastitog djetinjstva sputavaju nas da postanemo najbolji roditelj: potpuno prisutan i osviješten. Ova izuzetna knjiga, bestseler New York Timesa, nudi dublji uvid u ono što stoji iza roditeljskih pogrešaka i strahova te pokazuje kako uspostaviti i njegovati odnos s djecom u kojem ćemo se i sami preobraziti u smirenog, suosjećajnog i mudrog roditelja. Praktični savjeti, korisne strategije i mnoštvo primjera iz prakse dr. Tsabary, koja iskreno progovara i o svojem iskustvu majčinstva, osnažit će vas i pomoći vam da vaše dijete raste sretno, slobodno, zadovoljno i samopouzdano, osnaženo spoznajom da ste uvijek tu za njega.

1 2 5 6