Adam Blade: Beast quest 6 – Epos Plamena ptica

2.65  (19.97 kn) uključ. PDV 2.12  (15.97 kn) uključ. PDV

EPOS – plamena ptica
Zli čarobnjak uništava kraljevstvo uz pomoć začaranih zvijeri Avantije.
Epos, plamena ptica, najstrašnija je od svih zvijeri – može li je Tom osloboditi kletve i spasiti Avantiju?
Adam Blade je u svojim kasnim dvadesetima, a rođen je u Kentu, Engleska. Njegovi roditelji su bili i nastavnici povijesti i amaterski umjetnici, a Adam je odrastao okružen očevim slikama povijesnih engleskih bitaka – što je ostavilo traga na doživotnu svojoj mašti. On je također bio fasciniran drevnom mačem i štitom koja je visila u očevu uredu. Adamov otac je rekao da su Blade obiteljsko nasljeđe.
Kao dječak, Adam će provesti dane zamišljajući tko bi prvi su u vlasništvu mač i štit. Na kraju, on je stvorio lik – Tom, najhrabriji dječak ratnik svih njih.Ideja za Beast Quest je rođen.
Kad je Adam je odrastao i odlučio da želi biti pisac, on je bio zaglavi za ideje – sve dok nije sjetio stari mač i štit, i imaginarni dječak je stvorio kad je bio mlad. Adam je odlučio dovesti Toma potpunosti životu, tako da čitatelji mogu ići o vrsti avanture da je on uvijek htio kad je bio u toj dobi … I još uvijek se, iako je on odrastao!
Kada nije pisao knjige Zvijeri Quest, Adam uživa u posjetu muzejima i drevne bitke mjesta. Njegovi glavni hobiji su ograde i nogomet. On je također troši puno vremena kod kuće trčanje okolo nakon njegova dva egzotičnih kućnih ljubimaca – na Tarantula Ziggy imenom, i kapucin majmun po imenu Omar. Ove male nitkovi su inspiracija za dva zvijeri Tom suočava na svom Quest

1 na zalihi

Adam Blade: Beast quest 6 – Epos Plamena ptica

2.65  (19.97 kn) uključ. PDV 2.12  (15.97 kn) uključ. PDV