Anita Shreve: Pilotova žena

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 15.79  (118.97 kn) uključ. PDV
Snižena cijena: 7.30  (55.00 kn) uključ. PDV

Stanje knjige: RABLJENO

U gradiću Nove Engleske u kući na obali oceana mirnim i običnim životom žive Kathryn Lyons i njezina prepametna, tvrdoglava i samostalna petnaestogodišnja kći. Njezin suprug Jack pilot je putničkog aviona i Kathryn se navikla na život koncentrirane euforije za vrijeme Jackovih kratkotrajnih boravaka kod kuće, i na duge dane rutinirane samoće dok je odsutan. Jack i Kathryn imaju dobar brak, prožet ljubavlju i razumijevanjem. Možda tu i nema baš previše romantike u posljednje vrijeme, ali Kathryn zna da godine braka uvijek uzimaju svoj danak i misli da je dovoljno zrela i razumna osoba koja se zna suočiti s istinom.
Ali ništa na svijetu nije ju moglo pripremiti na kucanje na vratima u 3.24 ujutro.
U kaosu medijske pozornosti koja uvijek prati pad aviona, neke činjenice ipak procure u javnost. Obične sitnice koje Kathryn prije i nije zamjećivala natjerat će je da počne preispitivati svoj brak, a sitnice će je jedna za drugom voditi do neumitnog zaključka.
Je li Kathryn uistinu dovoljna snažna da se suoči s istinom?
Pilotova žena peti je od šest romana izuzetno cijenjene američke spisateljice Anite Shreve. Izborom ovog romana za svoj književni klub Oprah Winfrey skrenula je pozornost šireg čitateljstva na opus Anite Shreve, čija proza odiše jednostavnom i suptilnom magijom koja svakodnevicu gotovo neprimjetno pretvara u avanturu, naizgled nezanimljive učiteljice u heroine, a beznačajne sitnice u znakovite događaje monumentalnih razmjera.

1 na zalihi

Anita Shreve: Pilotova žena

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 15.79  (118.97 kn) uključ. PDV
Snižena cijena: 7.30  (55.00 kn) uključ. PDV