Christopher Paolini: Vatra

19.91  (150.01 kn) uključ. PDV 15.93  (120.02 kn) uključ. PDV

Prošlo je samo nekoliko mjeseci otkako je Eragon izgovorio riječ „brisingr“, koja na drevnom jeziku označava vatru. Otada je naučio ne samo prizivati magiju riječima, nego je i svim svojim bićem uronio u nju. Nakon krvave bitke u Ognjenoj dolini, on i njegova zmajica Safira jedva su izvukli živu glavu. Ali na jahača i njegova zmaja već čekaju nove pustolovine, i on se zapleće u cijeli niz obećanja koja možda neće moći održati.

Obećao je svom bratiću Roranu da će mu pomoći spasiti njegovu voljenu Katarinu iz Galbatoriksovih pandža, ali duguje svoju odanost i mnogim drugima. Vardeni očajnički trebaju njegove sposobnosti i snagu, kao i vilenjaci i patuljci. Kad pobunjenici krenu u napad i opasnost vreba sa svih strana, Eragon mora donositi odluke: odluke koje će ga voditi preko cijelog Carstva i izvan njegovih granica, odluke koje će ga dovesti do nezamislive žrtve.

Eragon je jedina nada svih rasa da će se osloboditi tiranije. Može li jedan seoski dječak ujediniti pobunjeničke snage i poraziti kralja?

Nema na zalihi

SKU: 7341 Kategorija: Oznake: ,