Dr. Christiane Northrup: Tajni užici zrelosti

11.81  (88.98 kn) uključ. PDV

Christiane Northrup, nezaobilazna autorica i guru ženskog holističkog zdravlja uvjerena je da s menopauzom život pun užitaka tek počinje. No, usprkos istraživanjima koja potvrđuju da menopauza ne slabi libido i smanjuje postizanje orgazma većina žena još uvijek ne doživljava seksualno zadovoljstvo za koje je sposobna, tvrdi Northrup.
Znanstveno objašnjavajući mehanizme tijela, u ovoj knjizi ona poziva sve žene, ali ponajviše žene srednjih godina, koje možda strahuju da su na početku silazne putanje, da vode ispunjeni život pun strasti i užitaka bez obzira na svoju dob – jer sad imaju vremena, snage i mudrosti – uživati.
“Strast je još jedna emocija koja, s obnovljenom snagom, u ovom životnom dobu uzima maha. Mnoge žene u srednjim godinama osjećaju sve veći entuzijazam prema aktivnostima koje su prije odgađale i svjedoče o tome kako im se životi mijenjaju nabolje kada se počnu baviti onime što ih uzbuđuje, potiče i veseli… Kada dopustite da vam sreća i užitak uđu u život, više ste u dodiru sa svojom pravom prirodom, a to je onaj dio vas koji privlači druge ljude. To pravo „ja“ je snažno, predivno i pozitivno opijajuće za druge ljude koji jednako tako imaju tu istu razinu strasti u životu”.

1 na zalihi

Dr. Christiane Northrup: Tajni užici zrelosti

11.81  (88.98 kn) uključ. PDV