Dr. Vanja Grbac Gredelj: Zaposleni u zoni

40.00 kn (~ 5,32 €)

Prezaposleni smo. Dan nam je prekratak za sve obaveze. Preskačemo doručak, za ručak jedemo previše, ukoliko i njega ne preskočimo. Bojimo se večerati, kako se ne bismo udebljali.

Nemamo vremena za vježbanje. Stres rješavamo kofeinom, nikotinom, alkoholom i lijekovima. Posljedice su kronični umor, ubrzano starenje i bolest.

Ovaj priručnik iz poglavlja u poglavlje pokazuje kako se pravilno hraniti i kod kuće i izvan kuće. Vidjet ćemo kako u pretrpanoj satnici naći vremena za ljekovitu tjelesnu aktivnost.

Moguće je jesti do sita, a ne debljati se, raditi manje, a napraviti više, sačuvati i poboljšati zdravlje, a uzimati manje lijekova, biti fizički aktivni bez gubitka vremena.
Naći ćemo odgovore na najčešća pitanja i pokušati razriješiti zablude o hrani i vježbanju. Ako nemate vremena sve pročitati, potražite u sadržaju poglavlje koje vas zanima, kao, na primjer, preporuke za doručak kod kuće i u hotelu, ili ručak u restoranu.

Pročitate li samo sažetke u okvirima, u pet minuta saznat ćete sve što vam treba kako biste se pravilno hranili i zdravo vježbali.

1 na zalihi

Dr. Vanja Grbac Gredelj: Zaposleni u zoni

40.00 kn (~ 5,32 €)