Enciklopedija mediteranske kuhinje 10- Povrće i prilozi

60.00 kn
Povrće je jedna od prvih namirnica u ljudskoj prehrani, a posljednih su godina liječnici, dijetetičari i nutricionisti otkrili blagtvorno djelovanje povrća na ljudski organizam te ga sve čašće preporučuju za svakodenvno konzumiranje. U ovoj knjizi prikupljene su različite pripreme jela na bazi povrće – od klasičnog priloga glavnim jelima od ribe ili mesa, kao na primjer krumpiri u pećnici, ratatuia od povrća ili kremasti pire (od krumpira, mrkve, tikvica), pa sve do sadržajnih jela poput salate od mahuna, tunjevine i rajčice, račića i šparoga na salatu.

1 na zalihi

SKU: 14592 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Izdavač Europapress holding
Rabljena Očuvana
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789536748914
ISBN10 9536748916
Godina 2007
Broj stranica 447
Format 26 cm