Goran Tribuson: Vrijeme ljubavi

8.63  (65.02 kn) uključ. PDV 6.90  (51.99 kn) uključ. PDV

Nakon Ranih dana, Trave i korova i Mrtve prirode Goran Tribuson svoju tetralogiju završava izvrsnim romanom Vrijeme ljubavi.

Priča je to zaljubljivanju i odljubljivanju, ljubavnim pobjedama i porazima, začinjena dobro poznatim tribusonovskim humorom te glazbom, filmom, stripom, književnosti i sportom koji su obilježili odrastanje jedne generacije.

“Nakon Ranih dana, Trave i korova te Mrtve prirode knjiga koju držite u rukama završetak je te tetralogije, tako da vam mogu sasvim pouzdano obećati da sam s tim stvarima definitivno završio. Naletite li negdje na Barnesa, zatajite ovaj moj književni nestašluk. Kao što je po naslovu više no jasno, ova knjiga govori o ljubavi, o onim brojnim klinačkim ljubavima koje smo doživljavali sasvim ozbiljno i dramatično, a bol koji bi nam nanijele pamtili jako kratko. Ona je sva iz onih nevinih vremena kada smo se pravili veoma odraslima, a iznutra bili plahi, lomni i osjetljivi. Usto autor pokušava došapnuti čitatelju i nešto o onom što misli o ljubavnim romanima, o romantičnim elementima u kaubojskom filmu i krimiću, o stripu i romanima u nastavcima, o tome kako graditi priču, kako oblikovati prikladne karaktere i o sličnim stvarima. Ma koliko željela biti autentičnom i vjernom, nemojte ovu knjigu držati čistom i svetom istinom.”

Nema na zalihi

SKU: 2412 Kategorije: , Oznake: ,