Ivan Lajnvaš: 50 ličnosti koje su obilježile Hrvatsku i svijet

26.00  (195.90 kn) uključ. PDV

Stanje knjige: NOVO

Dragi čitatelji,
pred vama je knjiga o 50 izuzetnih ličnosti. Za većinu njih smo svi negdje čuli, puno njih viđamo u javnim spomenicima ali i susrećemo u nazivima ulica, trgova i institucija diljem naše domovine. Ova knjiga će vam opisati njihove živote i djela koja ih čine izuzetnima.
Među njima su ličnosti koje su bile ključne osobnosti hrvatske povijesti u svojim područjima ali puno njih su i ličnosti koje su utjecale na ostatak svijeta.
Za neke od njih je odmah jasno zašto se nalaze na ovakvom popisu a nadam se da ćete uvidjeti zašto su na popisu i neka imena koja se nezasluženo rjeđe pojavljuju u javnosti.
Vjerujem da ćete biti iznenađeni sa nekim dostignućima za koja možda niste znali. Sastaviti popis ovih ličnosti je bio vrlo zanimljiv ali i donekle nezahvalan posao.
Naime, nije bilo moguće predstaviti sve naše zaslužne ličnosti jer onda tu više ne bi bilo 50 nego 100-ak ili više imena.
Nastojao sam odabrati one koji su u svojim područjima ipak po nečemu još izvrsniji od svojih uglednih kolegica i kolega.
Također, na popisu ima i ličnosti koje nisu direktno promijenile svijet ali su njihova dostignuća uistinu čudesna i mogla bi nam svima biti motivacija da utječemo na svijet oko sebe.

Dobavljivo od 7 do 15 dana

Ivan Lajnvaš: 50 ličnosti koje su obilježile Hrvatsku i svijet

26.00  (195.90 kn) uključ. PDV