J. Douglas Kenyon: Zabranjena povijest- Pretpovijesne tehnologije, izvanzemaljska intervencija i prešućeno podrijetlo civilizacije

26.54  (199.97 kn) uključ. PDV 21.23  (159.96 kn) uključ. PDV

Pisac i urednik J. Douglas Kenyon je za knjigu “Zabranjena povijest” izabrao četrdeset dva eseja iz časopisa “Atlantis Rising” kako bi čitateljima pružio pregled stavova nekih od ključnih mislilaca u današnjoj žestokoj raspravi o drevnim zagonetkama i alternativnoj povijesti. Suradnici su, između ostalih, Robert Schoch, Rand Flem-Ath, Moira Timms, Frank Joseph, Christopher Dunn i Will Hart, a svi su oni odigrali glavne uloge, u postavljanju izazova pred službenu znanstvenu zajednicu da iznova prouči svoje pretpostavke o zaboravljenom podrijetlu, te su ih natjerali da uzmu u obzir mogućnost otvorene rasprave – bez obzira na posljedice za postojeću paradigmu.

Kenvon je pomno sastavio zbirku materijala, koji podupiru sve naglašeniji izazov tako zastarjelim načinima razmišljanja, kao što su darvinizam i kreacionizam, a svaki se prilog nadovezuje na rad ostalih autora. Na ovim se stranicama istražuju najnovija otkrića i ideje koje se odnose na tako vječno kontroverzne teme kao što su Atlantida, piramide, izvanzemaljski utjecaj, te su postavljena mnoga provokativna pitanja. Ono što se pojavljuje su promišljeni argumenti, koji podupiru teze o mnogo većoj starosti civilizacije, uvjerljive tvrdnje o postojanju napredne tehnologije u pretpovijesti, te golemi, a ipak nezamjenjivi obrisi izgubljenog izvora svjetske kulture. Ti alternativni argumenti, nekoć marginalizirani, sada stječu kredibilitet i poštovanje.

Nema na zalihi