James Redfield : Celestinsko proročanstvo

10.00  (75.35 kn) uključ. PDV 8.00  (60.28 kn) uključ. PDV

Stanje knjige: RABLJENO

Kada se sredinom 90-ih pojavila po prvi puta u hrvatskom prijevodu, ova je knjiga Jamesa Redfielda, sociologa s magisterijem iz psihologije, bila jedna od najprodavanijih u hrvatskim knjižarama.

Tiskan u privatnoj nakladi, prodavan s polica malih specijaliziranih knjižara, Redfieldov je roman kružio od ruke do ruke, sve do 1994. kada ga otkupila nakladnička kuća Warner. S pet milijuna prodanih primjeraka “Celestinsko proročanstvo” kasnije je steklo mnoštvo poklonika na način koji pomalo podsjeća na uspjehe Carlosa Castanede ili Richarda Bacha.

“Celestinsko proročanstvo” priča je o pustolovini jednog Amerikanca koji – progonjen od vlasti – kroz peruanske prašume i visove traga za neuhvatljivim drevnim Rukopisom. Tajanstveni Rukopis kroz Devet uvida kazuje o novom razumijevanju koje će ljudima pomoći da povijesna zbivanja stave u kontekst vlastitih doživljaja, da shvate svijet oko sebe kao slijed neobičnih podudarnosti, da međuljudske odnose raspoznaju kao nepotrebnu borbu za vlast nad emocionalnom energijom, te da uvide kako će se sve to odraziti na nas i naš život u vremenu koje dolazi.

1 na zalihi

James Redfield : Celestinsko proročanstvo

10.00  (75.35 kn) uključ. PDV 8.00  (60.28 kn) uključ. PDV