Mana Pass: Istina

13.14  (99.00 kn) uključ. PDV 10.51  (79.19 kn) uključ. PDV

Ema je cura koju ste sigurno susreli u životu, ali je pitanje kako ste na nju reagirali. Ona je uporna, zna što želi i spremna je napraviti sve što je potrebno kako bi to postigla. Ona je motivirana i ima ideale od kojih ne odustaje. I ona je, uza sve to, posebno tvrdoglava, ne prihvaća „ne” kao odgovor, ako iza njega ne slijedi jedno „ali” koje nudi novo rješenje. Važna joj je karijera, važne su joj vlastite vrijednosti i ciljevi i važno joj se okružiti se ljudima koje poštuje.
Ako ne mislite tako, mogli biste za Emu pomisliti da je previše usmjerena na stvari koje nisu važne. Odnosno nisu važne vama. Ali ako vas pokreće neka osobna motivacija za nečim većim, za nečim što ostalima izgleda nerealno ili kao gubljenje vremena, Ema je osoba kojoj se divite. Divite se na koji način sama postiže ono što je zamislila i divite joj se zbog načina na koji se nosi s problemima koji se obično dogode jednoj snažnoj ženi koja je odlučila ići tim putem. Ali što kada vas takva osoba kojoj se divite, potpuno razočara? I što kada se nađete u situaciji da se nakon svega onoga što ste postigli i na što ste bili ponosni, sada sramite sami sebe? Što kada se doslovno ne možete pogledati u ogledalo bez osjećaja gađenja?
Ema je motivirana, snažna, mlada žena koja je novim načinom razmišljanja i istinskom željom za promjenom, bačena u svijet starih shvaćanja u kojima si mnogi dopuštaju previše toga. Ema je borac za istinu. Ali čime platiti kada je istina preskupa?

7 na zalihi

Mana Pass: Istina

13.14  (99.00 kn) uključ. PDV 10.51  (79.19 kn) uključ. PDV

SKU: 10-301 Kategorija: Oznake: ,