Uvjeti dostave

HRVATSKA – Dostava i plaćanje

Šaljemo vam ”Hrvatskom poštom”.

Rok isporuke je od 2-7 u radnim danima osim subote, nedjelje i praznika. Kod isporuke na hrvatske otoke, isporuka može potrajati i do 10 dana.

Narudžbe koje zaprimimo radnim danom putem e-maila ili telefonski do 13.30h isporučujemo isti dan na poštu, a preostale drugi radni dan ili u rijeđem slučaju kada se pojavi naručeni proizvod na skladište.

Za pristigle narudžbe koje se naruče preko neradnih dana (vikend, blagdanski dani, državni praznici) pošiljku isporučujemo prvi radni dan.

Plaćanje naručenih naslova vršite putem:

-internet bankarstva

-kartičnim plaćanjem

 

DRŽAVA ŠALJEMO VAM ”HRVATSKOM POŠTOM” TISKANICA TISKANICA TISKANICA TISKANICA PAKET PAKET
(Izaberite opciju isporuke i način plaćanja) 0.1 – 0.25 kg 0.251 – 0.5 kg 0.501 – 1.0 kg 1.01 – 2.0 kg 2.01 – 5.0 kg 5.01 – 10 kg
Hrvatska INTERNET BANKARSTVO  (plaćate putem Ponude koja se nalazi na webu ili zatražite da vam je mi pošaljemo e-mailom) 8,00 kn 10,00 kn 12,00 kn 14,00 kn 20,00 kn 25,00 kn
Hrvatska VIRMAN  (plaćate putem Ponude koja se nalazi na webu ili zatražite da vam je mi pošaljemo e-mailom, plaćate fizičkim dolaskom u pošti ili banci) 8,00 kn 10,00 kn 12,00 kn 14,00 kn 20,00 kn 25,00 kn
Hrvatska KARTIČNO PLAĆANJE (plaćate putem MasterCard, Visa ili Maestro kartice na samome webu preko CorvusPay autorizacijske tvrtke) 8,00 kn 10,00 kn 12,00 kn 14,00 kn 20,00 kn 25,00 kn

 

Tiskanica je najpovoljniji oblik slanja naručenih knjiga, ali vrijedi samo za opciju isporuke ”Hrvatskom poštom”. Napomena, za ovu opciju naručivanja potrebno je da je netko fizički prisutan na adresi kako bi Vam poštar dostavio pošiljku u obliku ”tiskanice”, a ako nikog ne zatekne na adresi, vrlo je vjerojatno da neće ostaviti ”žutu cedulju” o prispjeću pošiljke i vratiti će na centralni poštanski ured te će biti moguće podići pošiljku uz predočenje osobne iskaznice sljedećih 7 dana na centralnom poštanskom uredu lokalnog mjesta.

ZA SLANJE POŠILJKE KAO TISKANICA NE ODGOVARAMO AKO SE IZGUBI!

( Ponavljamo, ova opcija vrijedi samo za opciju slanja ”Hrvatskom poštom” )

HRVATSKA – Dostava i plaćanje  GLS SLUŽBA

”Od vrata do vrata unutar 1 radnog dana”. Vršimo povoljniju i bržu isporuku prema Vama.
Šaljemo kurirskom službom ”GLS General Logistics Systems”.
Narudžbe koje zaprimimo radnim danom putem e-maila ili telefonski do 13.30h, isporučujemo vam isti dan sa naše adrese kurirskom službom, a dostavlja vam se drugi radni dan na vašu adresu u toku dana (okvirno vrijeme kurirske dostave, 10h-16h).
Preostale narudžbe, pristigle poslije 13.30h, isporučujemo drugi radni dan i stižu dan kasnije na vašu adresu.
Isporuka i dostava pošiljaka se vrši svakim radnim danom osim subote, nedjelje i praznika.
Za pristigle narudžbe koje se naručene preko neradnih dana, (vikend, blagdanski dani, državni praznici) naručenu pošiljku isporučujemo prvi radni dan i očekujte dostavu na vašoj adresi u roku od 1 radnog dana od kad smo poslali, izuzev otoka (za raspored vožnje na otoke, pogledajte pri dnu ove iste stranice).

Dodatno pojašnjenje:
ako ste naručili u nedjelju narudžbu putem weba u ponedjeljak je šaljemo, a u utorak vam je kurir dostavlja na vašu adresu.
Sve narudžbe naručene u petak do 13.30h isporučujemo isti dan i dostavljaju se u ponedjeljak vama na adresu.
Sve narudžbe pristigle u petak iza 13.30h isporučujemo u ponedjeljak kako bi vam bile dostavljene u utorak u tijeku radnog vremena.
Prilikom narudžbe potrebno je ostaviti kontakt broj mobitela ili telefona kao obavezan podatak za slučaj da vas kurir ne pronađe u tom trenutku na adresi, nazvati će vas na taj broj za ponovnu besplatnu dostavu isti dan.
Ukoliko je potrebno, napišite nam dodatnu informaciju kako bi olakšali sam tijek dostave vama i kuriru ( koju ćemo mi prenijeti na naljepnici pošiljke kurirskoj službi) primjer; ”Dostaviti iza 15h”, ”Nazvati na mobitel prije dostave”, ”Ulaz iza zgrade 1.kat” i sl.
Nakon što se nam ostavili broj mobitela kao obavezan podatak, primit ćete 2 sms poruke:
1. sms- kada je vaša pošiljka pripremljena za isporuku kod nas u online knjižari
2. sms- drugi radni dan stiže vam obavijest o terminu dostave, 2-3h prije same dostave vaše pošiljke.

Plaćanje naručenih naslova vršite putem:
-pouzeća ( plaćate dostavljaču prilikom primitka pošiljke )

-internet bankarstvom

-kartičnim plaćanejem

Napomena: nemate dodatnih troškova za trošak transakcije novca, plaćate samo cijenu dostave iz donjeg cjenika.

GLS s vlastitim podružnicama i partnerima pokriva 41 Europsku zemlju i sedam zemalja Sjedinjenih Američkih Država, te je povezan sa svim glavnim poslovnim centrima u svijetu. Kvaliteta usluge dostave paketa je glavni prioritet – preko 270,000 klijenata.
Načelo GLS-a je – „U europskoj logistici paketne dostave vodeci na tržištu po kvaliteti”.
Tvrtka GLS General Logistics Systems d.o.o. je podružnica tvrtke General Logistics Systems B.V. sa sjedištem u Amsterdamu.
U sklopu toga GLS naglasak stavlja na održivost: inicijativa naziva Think Green, koja obuhvaca cijelu Europu, okuplja djelatnosti koje pridonose zaštiti okoliša.

Kod isporuke na hrvatske otoke, dostava može potrajati dulje od 24h.
Dostavljamo vam u nastavku raspored vožnje (označen sa ‘DA’ ) i pokrivenost otoka.
Kod otoka koje nisu pokriveni kurirskom službom GLS, koristimo uslugu Hrvatske pošte.

Otoke koje ne pokriva GLS kurirska služba vlastitim vozilima dostavljati će u suradnji sa Hrvatskom poštom u tranzitnom vremenu 48-168h.

GLS ima posebnu telefonsku liniju za pošiljke primatelja 01/ 2042-672 ,
e-mail info@gls-croatia.com ,
a posjetite i web stranicu https://gls-group.eu/HR/hr/usluga-za-primatelje
Služba radi za vas od ponedjeljka do petka, od 07.00 do 18.00 sati.

EX YU – Dostava i plaćanje

Šaljemo vam ”Hrvatskom poštom”.
( SLOVENIJA, BIH, SRBIJA, CRNA GORA, MAKEDONIJA )

Načini plaćanja su:
– POUZEĆEM (samo za Sloveniju). Za BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju nemamo opciju plaćanja pouzećem.
– KARTIČNO PLAĆANJE (plaćate putem MasterCard, Visa ili Maestro kartice na samome webu preko CorvusPay autorizacijske tvrtke)

 

EUROPA- Dostava i plaćanje GLS SLUŽBA

Šaljemo kurirskom službom ”GLS General Logistics Systems”.
Rok isporuke je posebno naveden za svaku državu.

Način plaćanja:

– KARTIČNO PLAĆANJE (plaćate putem MaterCard, Visa ili Maestro kartice na samome webu preko CorvusPay autorizacijske tvrtke)
-WESTERN UNIONOM ( obavezno se javiti prije završetka narudžbe pa da se  možemo detaljnije dogovoriti)

NE ŠALJEMO POUZEĆEM.

 

GLS u Hrvatskoj i u Europi:

GLS pruža pouzdane, kvalitetne usluge dostave paketa svojim klijentima kojih diljem Europe ima oko 220 000, što nadopunjuje logističkim uslugama i uslugama ekspresne dostave.
Načelo GLS-a je – „U europskoj logistici paketne dostave vodeci na tržištu po kvaliteti”.
Tvrtka GLS General Logistics Systems d.o.o. je podružnica tvrtke General Logistics Systems B.V. sa sjedištem u Amsterdamu.
U sklopu toga GLS naglasak stavlja na održivost: inicijativa naziva Think Green, koja obuhvaca cijelu Europu, okuplja djelatnosti koje pridonose zaštiti okoliša.
Grupa putem vlastitih i partnerskih tvrtki upravlja mrežom koja pokriva 37 europske države, a putem svojih ugovornih partnera raspolaže i globalnim vezama.
GLS raspolaže s 37 centara za usmjeravanje paketa i sa 667 depoa. Svojom cestovnom mrežom spada među vodeće pružatelje usluga dostave paketa u Europi.
Preko ruku 14 000 zaposlenika GLS-a godišnje prelazi 380 milijuna paketa, a pakete svakodnevno prevozi
18 000 vozila tvrtke.

Za države koje nisu pokrivene kurirskom službom GLS, koristimo uslugu Hrvatske pošte.
GLS ima posebnu telefonsku liniju za pošiljke primatelja 00385/ 1/ 2042-672 ,
e-mail info@gls-croatia.com ,
a posjetite i web stranicu https://gls-group.eu/HR/hr/usluga-za-primatelje
Služba radi za vas od ponedjeljka do petka, od 07.00 do 18.00 sati.

TISAK uvjeti i cijene paketa:

ZA SVE NAVEDENE OPCIJE DOSTAVE PAKETA UVIJEK SE MOŽETE JAVITI NA MOBITEL 091/258-1981, MAIL info@zuzi.hr ILI CHAT www.zuzi.hr PRILIKOM NARUDŽBE TE SE LAKO DOGOVORIMO ZA CIJENE DOSTAVE I ODABIR DOSTAVNE SLUŽBE KOJA JE NAJPOVOLJNIJA ZA VAS…

JOŠ JEDNA OD OPCIJA JE PREUZIMANJE NA NAŠOJ LOKACIJI KADA PRILIKOM NARUDŽBE STISNETE OPCIJU PREUZIMANJE NA ADRESI SISTEM VAM SAM STAVLJA DOSTAVU 0 KUNA.. OVU OPCIJU SMO OMOGUĆILI ZA SVE KLIJENTE KOJI SU IZ ZAGREBA I BLIŽE OKOLICE TAKO DA NEBI PLAĆALI DOSTAVU.. IAKO PREUZIMATE KNJIGE NA ADRESI MOŽETE PLATITI KARTICOM NA WEB SHOP-U